Heart Of Darkness

Dogue De Bordeaux

a

 

 

Nyheter & Uppdateringar

  Datum Vad & Vart
     
  2017.01.17  
   

Oj det var fruktansvärt länge sedan jag uppdaterade nåt på hemsidan.

Otroligt mycke har hänt under det senaste halvåret. Kenneln har haft några valpar under sensommaren/hösten och så har det varit mycket utställningar.

Det som är roligast är nu att få dela med mig av utställningsresultaten på underbara Heart Of Darkness Woop Woop (Woopie) som under 2016 gjort det helt otroligt bra i ringarna. Hon bär nu 7 titlar och 1 till är på G via ansökning.

Woopie´s senaste titel är Svensk Vinnare 2016 som hon fick i December uppe i Stockholm och hon fick även en ny Champion titel i November och det var Dansk Champion , så nu är Woopie Multi Champion och Multi Vinnare.
Titlarna hon bär är SE UCH , NO UCH , DK UCH, FI UCH , JEUW -15, Nordisk Vinnare -15 , Svensk Vinnar -16 och denna tjej är inte ens fyllda 3 år ännu. Sicken start i livet och jösses så stolt jag är över henne.

Ytterlilgare en stor nyhet finns gällande en hane i uppfödninge som jag samäger och har full avelsrätt på och han heter Heart Of Darkness Yggdrasil. Då uppdateringarna varit så få här på sidan har han ännu inte kommit in men det ska ordnas framöver. Denna kille har gjort mig otroligt stolt under året som nu gått genom sina helt otroligt bra utställningsresultat.

Man såg redan tidigt att denna kille skulle bli nåt speciellt och så blev det.
Han har fram till nu redan fått 3 juniorvinnar titlar, han har Cert i Norge, r-cert i Danmark och 3 cert och 1 r-cert i Sverige .
Hans senaste vinst var på My Dog ni i Januari där han endast 14,5 månad plaserar sig som 1 bästa hane med Ck Cert och blev BIR.
Till vardagen kallas denna unga hanen Håkan och det namnet fick han för hans morfar Pripps skulle egentligen ha bärt det namnet. Så nu bärs namnet för att hedra vår högt älskade Pripp som har lämnat oss. <3

Titlar som Håkan bär nu är DK Junnior vinnare -16, NO junior vinnare -16, SE junior vinnare -16.

 

Här kommer nu bilder på HOD Yggdrasil, börjar med bilder fårn han var liten och går uppåt i åldern och så bilder efter det på HOD Woop Woop

 

Håkan tog tåget till Göteborg för att gå på utställning...

Denna nedan är årets första utställning och vinsten från My Dog 2017 och där är han 14,5 månad.

Håkan och Woopie´s fina rosetter från Svensk Vinnare 2016

woopie till vänster och Håkan till höger.. Efter Stockholm

Woopie med sin fina rosett efter hon blev Dansk Champion

 

Lite andra nyheter är att det väntas även nya valpar innom kort så håll koll på vår sida Valpar
Vid intresser av valp från oss ta kontakt via mail eller telefon.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

     
  2016.06.27  
   

Vissa saker blir ju aldrig gammla utan räknas alltid som Nyheter...

En uppdatering skulle blivit gjord tidigare men eftersom tiden rinner iväg så har jag inte hunnit.

Heart Of Darkness Woop Woop var på utställning i Österbybruk den 28/5 2016 och fick där Ck, Cert, Cacib och blev BIR. Därmed så blev hon Svenska Champion då hon den 11 Maj fyllde 2 år och redan sedan tidigar hade de andra Certen som beövdes för att få ett godkänt Championat. Men inte nog med det så blev hon ju då också Norsk och Finsk CHampion då hon redan har Cert i de 2 länderna och kan när allt är godkänt få titeln Nordisk Champion. Jag är så grymt stolt över denna tjej som gjort det så grymt bra sina 2 första år i livet. Hon har plockat 6 titla med det genom sina 2 vinnar titlas sedan tidigare. Jag vet ingen annan Svenskfödd DDB tik som vid så låg ålder haft allt detta med sig vid 2 år och 2 veckors ålder. Älsakde hjärtat, vad stolt jag är över dig <3

 

Vi har även en nyhet angående plannerade valpar i mitten på Augusti. Då det är så nytt ännu och tiken endast gått en vecka sedan parning kan vi inte säga om hon är dräktig.

För mer info vid intresse för denna kombination slå mig gärna en signal.

     
  2016.05.12  
   

Vi har en unghund på 17 månader, kön tik som vi letar nytt hem till. Hon säljes som sällskapshund/familjenhund. Hon är en grymt trevlig och lätt tjej att ha och göra med. Man kan träna diverse aktiviteter så som spår och lydnand med henne men för utställning är hon för liten.

Vi letar framför allt efter ett hem på landet där hon skan springa med ute på gården mest hela dagarna då hon är van med det.

För mer info ta kontakt för mer info om henne. 073-6663887

 

 

 

     
  2016.01.31  
   

Då det har varit en lång valp period med mycket som hänt så har jag helt glömt bort att uppdatera hemsidan med nya utställningsresultat från Decmber 2015.

Vi var ju på Nordisk Vinnare 2015 där vi ställde Texas, Rouge & Woopie. Vi hare även en Uppfödaregrupp då vi hade äran att ha HOD Targarya från finland här på besök. Woopies bror HOD What´s Up var oxå där.
Det slutade upp med en underbar dag. What´s Up fick Very Good, Texas fick denna gången Excellent, Targarya slutade upp som 3 bästa Champion tik och helt oväntat tog min älskade Rouge 1 bästa tik i Championklass och plaserade sig som 2 bästa tik för dagen med R-Cacib. Woppie gjorde något igen som jag aldrig hade kunnat räckna med och det var att först bli 1 i unghundsklassen och sen slå alla andra tikar och bli bästa tik med en ny helt otroligt vacker tilte NORDISK VINNARE 2015 & Bäst i Motsatt kön. Därmed ytterligare en titel med ett Cert & Cacib. Uppfödargruppen slutade upp för 3 gången på en Nordisk Vinnar Utställning med Bästa Uppfödargrupp med Heders pris. De 2 tidgare gångerna har varit i Norge 2010 & 2014.

När det gäller Woopie kan hon nu titulera sig både Europeisk Junior Vinnare -15 & Nordisk Vinnare -15.
Så nu om man sammanräkna Woopie´s utställnignsmeriter så har hon i Sverige 2 st r-cert, 4 st Cert 1 st Cacib, 1 Nordisk Vinnar titel och i Norge Junior Europa Vinnare -15 och 1 Cert och slutligen i Finland 1 st Cert & 1 st Cacib. Allt ihop med en ålder på endast 19 månader... Känns så otroligt offatbart och jag undrar om hon flörtar med dommarna utan att jag ser det... ;)

Här komer lite bilder från Stockholm utställningen på alla jag nu skrivit om... Tills vi ses igen ha det underbart.

 

 

     
  2015.12.01  
   

Den 21 November föddes det valpar mellan Angus och Trolla. Det blev 4 svartmaskade pojkar och en röd tik. De är så vackra och vi är så glada över dem. Mer info och bilder kommer snart.

     
  2015.10.28  
   

Nu har jag inte uppdaterat på en liten stund igen och vi har därför inte informerat om vår sista utställning som var på Eckerö (Finland).

Där gick det superbra för oss igen och Heart Of Darkness Mount Everest blev bästa hane men Cacib och BIR så vi tävlade vidare i gruppen som vi helt otroligt av 27 andra hundar vann. Vilken känsla det var kan jag säga och mig veteringen har inte en DDB vunnit Grupp 2 tidigare här uppe i Norden så vi är ju sååå superstolta över honom.

(Bilden kommer från Finska Hundsport tidningen)


Heart Of Darkness Woop Woop var också ned och hon blev bästa tik med Cert Cacib och BIM . Kunde jag aldrig trott och vi är såååå glada. Nu behöver hon inte tillbaka till Finland nästa år när on blir 2 år...:)

 

Vi har även glada nyheter gällande kommande valpkull.

Vi väntar valpar mellan Heart Of Darkness New Years Night och Heart Of Darkness Rock`N`Rolla. En dröm som går i uppfyllelse för min del och jag hoppas verkligen på en svartmaskad liten flicka till mig denna gång. Valparna förväntas runt 22 November.

     
  2015.09.17  
   

HELT OTROLIGT UNDERBARA NYHETER VID DENNA UPPDATERING.

Den 5 September var vi i Norge och ställde på Europa Vinnare 2015 och vilka underbra resultat vi hade med oss hem. Min älskade lilla flicka Heart Of Darkness Woop Woop blev bästa Junior tik och fick därmed titeln European Junior Winner 2015 och får nu lägga till JEUW -15 framför sitt namn.
Inte nog med det så fortsatte hon att plasera sig som Bästa tik för dagen vilket är helt otroligt bland alla vackra tikar som var med. Woopie var ju trots allt inte 15 månader ännu på utställningsdagen.
I och med att hon inte var det så fick hon inte tävla om Cacib så då fick vi gå ur ringen en stund...
Tillbak in i ringen så tävlar hon sedan mot bärst Juniorhane och blir där BIR och avlsutar sedan mot Bästa hanen för dagen där det slutar med BIM (Bäst I Motsatt kön) vilket var helt rätt.
Jag är såååååå lycklig ch glad över mina lilla tjej som gjort det så grymt bra under hela sommaren i ringarna och så avslutas hösten på detta suuuper sättet... Kan verkligen inte begära mer av henne..

 

 

Med oss till Norge var även vår hane N CH SE CH F CH SV-14 SV-15 Heart Of Darkness Mount Everest (Texas) och han gjorde oxå ett mycket bra jobb i ringen och slutade som 3 Bästa Champion hane... Vilket var helt underbart då det stog många vackra killar och konkurrera mot i rignen.... Bilder från Championklassen nedan.

 

Så denna dag blev mer än man kunde ana och kommer att följa mig som en glädjens dag resten av livet... För det är väl sånt här man bara får vara med om en gång i livet...

På återseende mina vänner....Vi har några utställningar kvar innan det är slut för detta år.

     
     
  2015.08.25  
   

Lite nyheter om Heart Of Darkness Targarya (Carmen) som bor i Finland hos Sassa med familj.

Den 23/8 var de till Tallin på Balic Winner utställningen och där blev Targarya Bäst i Ras med Cert & Cacib och är där med Champion i Estland och så fick hon titeln Baltic Winner 2015. Jag är så stolt över henne och Sassa som gör ett så superbra jobb med henne.

Mega grattis till Sassa med familj

     
  2015.08.20  
   

SÅLD

     
  2015.08.16  
   

Jag vill passa på att igen skryta lite om min älskade unga Woopie som gör det så bra i ringarna. Förra helgen i Askersund blev hon igen Bästa Tik med Ck och Cert och slutade som BIR Bäst i Ras för gång nummer 3 i ordningen. Jag kommer aldrig sluta att förundras över denna underbar tjej.

Nu har hon alltså 5 CK, 2 Reserv Cert, 3 Cert och 3 BIR och blev 15 månader nu den 11 Augusti. Jog hoppas verkligen att det fortsätter så här i framtiden för oss... :)
Ni får hålla tummar för oss för om några veckor åker vi till Norge och ska ställa henne på Europa Utställningen där. Men jag har inte stå stora förhoppningar då med tanke på den tuffa konkurrensen. Bara hon sköter sig blir jag glad...:)

     
  2015.07.19  
   

Igår den 18 Juni var vi på utställning i Köping med Heart Of Darkness Woop Woop. Hon fick excellent, Champion kvalitée och Certifikat och så blev hon Bäst i Ras. Jag är såååå glad och stolt över denna unga flilcka som gör det så snyggt i utställningsringarna. Hon är nu endast 14 månader och har 4 stChampion kvalitée, 2 st Reserv Certifikat, 2 st Certifikat och 2 st Bäst i Ras. Det är inte dåligt för att vara så ung.
Vi fortsätter att ställa ut henne redan nästa helg i Ransäter, så håll tummar för oss.

     
  2015.06.18  
   

Jag har gjort en stor uppdatering på sidan.

Sidorna hanar och tikar är det mycket nytt på då viss under förra året och början av detta åt miss några av våra äldre hundar och många yngre vi sparat inte kommit in på sidan tidigare.

Ni får ha överseende med om någon inte riktigt stämmer ännu då det har byggts många nya sidor och all text har ändrats från Engelska till Svenska.

Vi har även en uppdatering på Valpsidan men en kull som föddes den 12/6 2015. Om ni är itresserade av valp finns 1 tikvalp och 2 hanvalpar kvar till salu i kullen.

 

Det har hänt så mycket under året 2014 tills nu 2015 så det är nästa omöjligt att få med allt.

Utställningarna har verkligen gått våran väg och röntgenresultaten är helt super bra.

Vi har fått 2 Nordiska Champions och båda är då inte bara Champions i Sverig utan även Norge och Finland. Vår hane Texas är även han Svensk VInnare 2014 & 2015. Vår unga tik Lyra är Svensk Junnior Vinnare 2014 och vår näst yngsta idag Woopie fick sitt första Cert och blev BIR i Norrköping för 2 helger sedan vid endast 13 månaders ålder. Hon har även redan 2 stycken ytterligare CK och 2 R-Cert. Den unga damen är mycket lovande på alla sätt.

 

Vi har även börjat testa våra hundar för en sjukdom som finns i rasen och Heter Hyperkeratosis. Bärare av dem finns över hela jorden gällande rasen.
Att använda en bärare av genen är ingen fara då genen är ressensiv och det menas med att båda måste ha den för att sjukdomen ska kunna bryta ut. Därav att vi testar våra hundar så att det aldrig blir så att vi parar 2 bärare och sjukdomen bryter ut.

Testet är framtaget i Frankrike och vi sänder våra prov dit för att få svar. Certifikat finns vid varje hund tsom är testad under Hanar och Tikar. De som inte är testade kommer innan andvändning i avle men det bli det.

 

Det har varit alldeles för enklat att uppdatera sig på FaceBook men nu ska jag se till att hela tiden uppdatera min hemsida så att ni som inte har Facebook även kan se vad vi gör.

 

Hoppas ni får en trevlig stund på min sida och att ni återvnder framöver för mer uppdateringar./Anneli

     
  2014.03.12  
   

Planned Litter in teh begining of May/ Plannerad kull i börjans av Maj

Mellan Doguehill´s Casino Royal & Heart Of Darkness So Sweet

     
  2014.02.08  
    Heart Of Darkness Lennox

     
  2013.06.08  
   

Much has happened in recent months, but I've been bad with updating the website.
Heart Of Darkness Kahlua "Vilda" has become Swedish show champion in the middle of March.


Heart Of Darkness Moulin Rouge got her second CAC and BOB in April on a show in Västerås.

 

Puppies were born on June 2 after Doguhill's Casino Royal X Heart Of Darkness Kahlua.
There were 6 puppies but two did not make it. So now we have 4 very beautiful puppies, 2 females and 2 males.

     
  2013.03.19  
   

Update om Males.

New Photos of Casino and our new boy Mount Everest

We have a new male . A week ago i bought back a male from my M litter. His name is HOD Mount Everest. His call name is Texas. He is a big boy and very nice and calm. I hope i can show him under the summer and see what the judge thinking of him. He moves very well, but he nees to develop a little bit more in his body. He even going to be X-rayd in a couple of month.

     
  2013.03.11  
   

IM SO HAPPY

Sunday, March 10, we were in Strängnäs on show. It went very well for the siblings Kickfoot and Kahlua.

Heart Of Darkness Kickfoot got

CK CAC CACIB & BOB . He also got the title SE UCH wich stand for that he is now Champion in Sweden.

 

Heart Of Darkness Kahlua got

CK CAC CACIB & BOS

     
  2012.09.11  
   

New Show result.

Heart Of Darkness Moulin Rouge took CAC and BOB in Gimo 9 September. Im so happy and proud of her. She is only 17 month old and it´s a good start for her and me.

Yeasterday i took som new photos of Jozz, Vilda, Rouge and Jackie.

Jozz toghter with her 2 offsprings halfsibblings Vilda and Rouge. Jozz is soon 7 years old and it´s fun to have photos of her and her babys...:)

 

You can see more new photos of our girls under the link femals and you can meet the new one from our last litter , her name is Takida.

     
  2012.08.08  
    Al puppies in the last combination are sold... If you are interested in a pup from us in the future you are welcome to take contact...
     
  2012.07.08  
   

We are back online after our move to the country.
We have now settled down and it feels wonderful here in the countryside.

Much has happened in recent weeks. Puppies have been big and will soon be ready to move.
We have one female and one male left for sale. For more information please contact us.

 

     
  2012.06.04  
   

I am so happy and proud of our girl Heart Of Darkness Stardust (Dundra).

On three shows in a row, she got CAC and 2 BOB.

Västerås SKK CAC
Lidköping SBHK CAC and BOB
Norrköping SKK CAC and BOB

She has developed into a very beautiful girl and I am so glad that I saved her, along with Hanna.

She is not yet 2 years old, so Champion title will have to wait a few more months.
On August 30, she is 2 years so after that it will be to try to get the title. You can see more of Heart Of Darkness Stardust (Dundra) under the link Females.

     
  2012.06.01

 

   

It has happened a lot here in recent months.

We have been on shows with 2 dogs, HOD Stardust and HOD KickFoot. And both took CAC 2 weekends in a row. We were delighted when they are both still very young .

Then we have puppies again....:))

The puppies were born on 17 May and we have 3 females and 3 males. They look super nice and as usual, I will save a bitch.

Here are some mixed pictures of the puppies. More pictures can be seen under the link puppies.

 

 

 

     
  2012.04.11  
   

Hopefully we are waiting a litter from this combination in the middle of May ..


Father:
SE CH NO CH Doguehill's Casino Royal (HD C ED 1)
(Bakervill's Style Viski X Evita Van De Paterhoek)

Mother:
Heart Of Darkness Kahlua (HD A ED 0)
(Rozeldogue Smooth Operator X Heart Of Darkness Enjoy)

     
  2012.03.12  
   

No Pups left for Sale. New Planned mating in the spring / summer 2012
Info Comming soon

     
  2012.01.03  
   

Find me on


On New Years eve we got pups. Oh my god im happy. 4 beautiful boys were born. 2 black and 2 red.

 


     
  2011.12.06  
   

Now I feel like I can say that Chilla expecting puppies.
Her belly has started to grow. She has three and a half weeks to go.
I hold my thumbs and toes that she may have a bitch puppy to me ...:)

 

 

 

     
  2011.10.31  
   

Now we have mate our Doguehill´s Bossa Nova with the beautiful Bull De Al Faree agin.

We hope Santa leaves some nice Christmas presents to us.

     
  2011.10.10  
    New update with wonderful news.

We have been on a International show in Hamar, Norway this weekend.
With me, I had Doguehill's Casino Royal, which already is Swedish Champion.

Casino got CAC, CACIB and Best of Breed. So now he is also Norwegian Champion.

I'm so happy.

Now it will be to plan a trip to Finland or Denmark and hope he get the last CAC and CACIB to become Nordic and International Champion.

Many thanks for all the help and company to Hanna Jansson, who was with me in Norway.

Here is some photos from the show

 

 

  2011.09.13

 

   

I dont know where to begin. We have sad news. 2 weeks ago i put my beloved Trolla to sleep. There was nothing to do. It was to early she was only 2 years old.

Both her rear cruciate ligament was very bad in the end.
It was therefore not possible to operate her when both side was bad. The other leg had not been able to keep up her body.

This have been a very sad time for me and i tought it would become easier with time. But it´s not. Everyday i try to do something whit the other dogs, but it is alwas somthing how reminds me of Trolla.
I can not talk about her without crying. She was a wonderful friend a loving "sister" to al my babys... she could lie for hours and just look at the puppies when i had a litter.
Her and Rouge was the best friend in the end. And even in the end when she had a lot of pain she was still happy.
Amazing dog. She will always be in my heart and i will never forget her.

Sleep my Angel and Rest in Peace. If there is a heaven, we meet each other again.
My tears are falling and It hurts so much, but I know that your pain is gone.
You were the most beautiful girl I the world. I will miss you tremendously much.


     
  2011.08.21/22  
   

A wonderful weekend

On Saturday 21 of Agust we were in Norrköping on the Swedish Winner Show.
There was my girl Heart Of Darkness Kahlua 14 months best junior bitch and ended up as 3 Best bitch with CK and R-CAC. She had eight competitors in best bitch. I am so happy and pleased with my young girl.
I also had breeder groups and breeding groups. where we got 1 with Honor Price.
In the group from the right you see mother Heart Of Darkness Enjoy, after that the 2 sibblings Kahlua and Kickfoot 14 month old and after that the 2 sibblings Holiday Inn and High Speed 3,5 years old.

 


The result of all HOD dogs on Saturday, looked like this:

Kahlua: Excellent 1 Junior Class Female CK 3 Best Bitch whit R-CAC

 

Kickfoot: Excellent 3 Best in Junior class Male

 

High Speed: Excellent CK in Champion Class Male

 

Holiday Inn: Excellent CK 1 Open class Female

 

Justus: Very Good

 

Stardust: Very Good


On Sunday 21 of Agust was yet another exhibition. Heart Of Darkness Justus was there and he took CAC CACIB BOB and became Swedish Show Champion.


A wonderful weekend for me as a breeder.

 

Many thanks to all puppy buyers who were there. You make me very happy and proud

 

/Anneli

     
  2011.08.02  
   

We have had two wonderful weekends with exhibitions.

On July 23 we were in Köping on the International show.With us was Justus, Kick Foot, Kahlua and Stardust.

Heart Of Darkness Justus got 2 Best Male whit CK CAC and R-CACIB

Heart Of Darkness Kickfoot got on his first show ever 3 Best Male CK and R-CAC

Heart Of Darkness Kahlua did the best whit CK CAC and BOS (No CACIB, she is to young)

Heart Of Darkness Stardust 11 month old got Excellent

We went into breedergroup whit this 4 dogs and got Excellent and HP

I was very happy. Congrats to al the owner of my breeding.

 

This weekend we where in Ransäter. it was a 3 day show there, but we where only there 2 days.

On Friday Heart Of Darkness Incubuz got CK CAC CACIB and BOB and Algojo´s Fighter got CK CAC CACIB and BOS. Fighter took her last CAC for Swedish Show Champion Title and i think she even got her Norwegian Show Champion Title then.

On Saturday Heart Of Darkness Incubuz got CK CAC CACIB and BOS and got his Swedish Show Champion Title. And i was a very happy breeder and co-owner to him.

Both Incubuz and Fighter is after our male Doguehill´s Casino Royal so im very happy over the show results.

On Saturday we even got Heart Of Darkness Kahlua whit us and she got Excellent..

Down under you have some photos from both weekends.

 

KÖPING 23/7

HOD Kahlua

 

HOD Kickfoot

 

HOD Justus

 

HOD Stardust

 

Our Breedeer group

 

BOB AND BOS

 

Ransäter 29/7

Algojo´s Fighter BOS and Heart Of Darkness incubuz BOB

 

A big congrats to Majsan at Algojo´s for Fighter´s new titels SE UCH and N UCH

 

Ransäter 30/7

Masque Marron´s Donatella BOB and Heart Of Darkness Incubuz BOS

 

A big congrats to Laila at Masque Marron to Donatella´new title INT UCH and a big congrats to Majsan at Algojo´s how i co-own Incubuz whit for his new title SE UCH.

I will send a thanks to Elisabeth Valkola and Lila Sörensen for the two last photos from Ransäter.

 

 

     
  2011.07.17  
    Sadly, there will be no puppies between Bull and Chilla this time.
We do the combination agin at Chilla next heat.
So for those of you who are interested in a puppy from this combination, I would like to welcome you back winter 2011 for more information.
     
  2011.06.05  
   

INT Show Drammen Norway

Heart Of Darkness High Speed took CAC CACUB and BOB... He is now Norwegian Champion

Im so proud of him and his owner Veronika , happy happy happy...:)))

We started from Karlskoga around 02.00 pm and where in Drammen at 06.30 in the morning, so we had a time to go around a look at everything befor the show was starting.

Whit me i had Doguehill´s Casino Royal how got Excellent.

 

Here is some photos of our new Champ among my offspring, and a big congrats agin to owner Veronika.

 

Photos from the early morning when we try the ring befor it started

 

And a Very happy owner and breeder when Hod High Speed won.

 

 

I bought something really good that I also want to show you, The best ever.

A cooling blanket to Casino ... It worked super... I will buy more of them.

 

My beautiful beautiful boy Doguehill´s Casino Royal...

 

That´s al for now... See you soon agin

 

 

     
  2011.06.02  
   

Now the puppies are sold. As usual, it's very hard to let them go.

Al the best to the puppy buyers, al of you have been wonderful....Take care

     
  2011.05.09

 

   

We have one male puppy left For Sale , it´s the green male. On the photos 5,5 weeks old.

His name is Heart Of Darkness Mount Everest, he is ready to go to a new home 24 of May.

For mor info take contact by phone or mail

   

 

 

 

  2011.03.31  
   

The Puppies are here.

On Thusday 29 Jozz start to deliver the puppies. It was 8 but 1 stillborn, so now we have 4 females and 3 males.

They al look very good and im happy. Jozz is a very good mother as usual.

If you are interested of a pup take contact by mail or phone.

   

 

 

 

  2011.03.27  
   

On Sunday 27 we went on a NAT Show in Karlstad, it was our club SBHK how held it.

Of the 17 DDB how was on the list for this show 15 came and we had a lovely day as usual whit al nice people.

Whit me on the show i had Heart Of Darkness Kahlua (Vilda), she is soon 10 month old. She did a great first official show and im a very Happy Anneli.

She got in her junior class Excellent and CK and then she compete in Best Female Class and got 4 place and Reserve CAC.

She is a very nice young girl and im so glad that i saved her from the litter. i think she is my future in the showring.

   

 

 

  2011.03.15  
   

Hi everyone

Sorry i haven´t done so much whit my homepage under a long time. But now i back..:))

I have update photos of some dog, it´s so much so it will take a time to do. I have even start to work whit the Previous Litters page.

The dogs you can see new photos of now is:

Doguehill´s Casino Royal (Male)
Heimer´s Infime Sucre (Female)
Heart Of Darknes Jacqueline (Female)
Heart Of Darkness Kahlua (Female)
Heart Of Darkness Stardust (Female)

 

I februari we where on a pupyshow and it went well. We have many show to go to under this year so information will come.

 

We have also a new litter on the way, you can see more under Puppies

   

 

 

 

  2010.12.31  
   

Happy New Year to All Of You

We will end the year 2010 whit a movie of our dogs, breeding and offsprings to them.

I hope for a Good 2011

Have a Nice evening everyone

   

 

 

 

  2010.12.19  
   

Hund 2010 Stockholm

Yestarday we where in Stockholm on the big show " Hund 2010".

I had Doguehill´s Casino Royal and Doguehill´s Bossa Nova whit me.

Bossa Nova got excellent and 2 best female in open class.
I was happy because it´s not so long ago she had her pups.

Casino Royal took in Champion class excellent and Cac quality and ended up as Best in Breed.

He is now qualified for Cruft 2011 in England, that feels awesome. One of the biggest shows in the world.

But we are not going...:))

Here is some photos from yesterday.

I dont know what i have done whit my hair, so dont laugh... busy wommen have no time to fix it...:))

Bossa Nova

 

Casino Royal

 

BOB AND BOS

 

     
  2010.12.04  
   

Nordic Winner Show 2010

26/11 we where at the big show in Norway.

Whit me i had Casino but he only got Very Good. The judge did not like his wrist in his front and think he had to much wrinkle in his head.

 

I had 4 dogs from my breeding enterd.

It was HOD Grizzla, Goblin, High Speed and Incubuz

Grizzla ended up whit excellent, Ck and 3 female in Open class, in best female she was taken out.

 

High Speed ended up whit excellent,CK and 3 in Open class and later 4 in Best Male class.

 

Goblin ended up whit excellent and 2 in Open class Male.

 

Incubuz got like Casino just Very Good.

 

Later we went in in Breeder Group whit this 4 dogs and got excellent whit HP and won the Breeder Class.

 

Whit us we even had Alpha De Molosse Antique (Ginza) how now is veteran. She turnd 8 year 18 November. It was a joy to see her in the ring agin. But the judge did not think she deservd more then a Very Good.. That was not nice...she is a old lady...:))) Tommy showed her

 

BOB and the Title Nordic Winner 2010 went whit very big congrats to Majsan and Algojo´s Fighter, daughter to our Casino Royal. She is only 22 month old. I was sooooo happy so i cried...:)))

 

The 2 Winner whit new Title Noedic Winner 2010

BOS Hooch De Molosse Antique and BOB Algojo´s Fighter

Big Congrats to Linda and Majsan

 

Dad to our last litter Heimer´s Fort Boyard was there to. He have never been on a Show befor.. Im soooo Happy for his owner May-Britt and his breeder Heidi on Heimer´s for his results. He got excellent, CK and was 2 Best male for the day whit Cac and R-Cacib. He is sooo beautiful in my eye.

 

To see more photos from the show go to this album http://shows.heartofdarkness.se/#home

 

I had a lovely day and i hope to get it soon agin....

 

 

     
  2010.11.18  
   

Today oure beloved SE UCH Alpha De Molosse Antique (Ginza) had her 8 birtday.

The time have gone so fast, i remeber the day in Norway when i was looked at her and it fells like it was not so long ago. I held this little pup in my arms and it was not so hard to chooes her...:)))

She lives today whit my friends Malin and Tommy how also have Goblin and So sweet from my breeding.

She got a very nice birthday cake today, look what Malin did. It was so Nice...

Happy Happy Birthday my little heart...hope you get many more years.

 

     
  2010.11.02  
   

On Saturday we went to Åstorp in Såkne for a Show whit Doguehill´s Casino Royal.

Im soooo happy because he won and took his last swedish Cert and now he can have the title Swedish Champion. My lovely,beautiful and nice boy...i lovel him soooo much.

 

 

     
  2010.10.19 A hole New Site
    Puppis For Sale See more under Puppies
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
  Copyright © Anneli Åhlén
HEART OF DARKNESS