NYHETER

HEART OF DARKNESS

DOGUE DE BORDEAUX 


Sidan Uppdaterad under Valpar  2020-05-03

NYHETER

 

Här kan ni läsa våra nyheter om utställningar , valpkullar och hundarn i  vardagen.

 

Nyheter 2020-02-18


Sidan uppdaterad med lite nytt. Vi har lagt till en sidan "Följ Vår Kanal", där kommer vi att lägga upp lite filmer då och då på våra hundar. Den är länkad till vår Youtubsida där ni kan finna fler filmer. 

HOD Yggdrasil "Håkan" har äntligen fått sin titel Internationell Champion godkänd av FCI så nu finner ni även en förkortning C.I.B på hans meritlista.


Vår sista Nyhet för denna gång är att vi ska äntligen ha valpar i huset igen. HOD Three-Eyed Raven "Raven" är dräktig med vår HOD Yggdrasil "Håkan"  och valparna förväntas mellan 26-28 Februari.

För mer info om kullen ta kontakt via telefon 073-6663887.Nyheter 2019-12-27


Sidan har fått en del uppdateringar.

Äntligen lite uppdateringar igen. Höste har varit lung och inget speciellt har hänt här. Vi har avslutat året med några fler utställningar där vi fått väldigt bra resultat. 

I September var vi till Eckerö på Åland och deas Internationella utställning. HOD Yggdrasil (Håkan) blev bsta hane och fick sitt sista CACIB för att kunna ansöka om titeln Internationell Champion  C.I.B. Så nu är det inlämnat och vi väntar på savr från FCI.

Vi har även varit till Danmark på utställning och första dagen blev Håkan bästa hane och fick det danska Certet han behövde för titel Dansk Champion, så vi är jätteglada. 

Med oss till Danmark var även vår unga tik Tesla som båda dagarna blev bästa Juniortik och dag 2 var även en vinnarutstälnning så hon bär nu titel Dansk Junnior Vinnare 2019. Tesla är Håkans dotter så vi är såååå glada.

Håkan ska nu få en väldigt välförtjänt vila från utställningar då han inte tycker det är roligt längre. Han avlutar detta åt med att under sina 3 år i utställningsringarna plockat med sig 13 titlar. 

Hans titlar är nu Svensk Norsk Finsk och Dansk Champion, han är Svensk Finsk och Dansk Juniorvinnare 2016, han är Norsk Vinnare 2017, han är Nordisk Vinnare 2018 och Svensk Vinnare 2018, han är Nordic Show Champion och Nordisk utsällnings Champion (2 olika titlar) och sist nu inväntar vi titel C.I.B ( Internationell Champion).

Tack älskade Håkan för allt du gjort för mig och tack till alla dommare som verkligen älskat dig och gett dig den kritik du förtjänar. Aldrig mer kommer jag få en hund som dig.. Lite bilder är uppdaterat under Utsällningar, Ada (Heart Of Darkness addicted To You är tillagd under hundar. Hon är en tik med Foderkontrakt på . Vi hoppas att hon ska kunna ingå i vår verksamhet i framtiden. Hon är en dotter till Yolo som vi misste efter att hon fått sina valpar. Hon bor hos Linda Israelsson med familj. 

Nyheter 2019-07-16


Sidan har fått en del uppdateringar.

Vi har under våren haft 2 valpkullar som nu flyttat till sina nya hem. 

Vi har hittat de bästa hemme till valparn, vilket vi alltid har haft turen med. Ta nu hand om era nya älsklingar och så ses vi i ringrna framöver. <3 


Vi har själva sparat en tik ur varje kull. Från Woopie och Mahogny kombinationen behöll vi Heart Of Darkness Piece Of Cake och henne kallar vi Cookie och från Yolo och Mattis kombination sparde vi Heart Of Darkness Addicted To You kallas Ada.

Ada är på foder och bor hos Linda Israelsson här i Karlskoga. Linda är en helt underbar människa som hjälpte oss massor med kullen första veckan i deras liv. 


Vi fick vara med om det värsta man kan tänka sig när Yolos kull föddes. Jag har haft denna ras i 18 år och det som hände med Yolo var något jag aldrig kunnat föreställa mig. 

Vi misste älskade mamma Yolo ca 2 dygn efter att valparna föddes och det har tagit oss lång tid att komma över denna sorg, om vi nån gång kommer att gära det.

I all otur hade vi ändå tur som hade mormor Lyra här hemma, hon tog över rollen som mamma till de små och hjälpte oss att sköta dem. Bästa älskade Lyra <3 


Till vår Älskde Yolo, Vi skanar dig i massor... Du fattas oss... Vila i Frid min vackra flicka..


 Nyheter 2019-01-13

 

Nya sidor håller på att ta form på hemsidan. 

Det blir en sida där vi uppdaterar om våra utställnings resultat och en gallerisida.

 

Vi har under November & December 2018 fått fler titlar på våran hundar. 

 

Heart Of Darkness Three-Eyed Raven blev både Nordisk Junior Vinnare 2018 och Svensk Junior Vinnare 2018. 

Heart Of Darkness Yggdrasil blev Nordisk Vinnare 2018 och BIR och Svensk Vinnare 2018 och BIM

Vi är grymt stolta över hundarna och grymt glada och tackar domarna så jättemycket för att de gett dem toppplaseringar.

 

Nyheter 2018-11-21

 

Underbara Nyheter

 

Mycket har hänt sedan sista uppdatering på hemsidan. 

Vi har varit på en hel del utställningar under vår/sommar/höst. 

Många nya meriter har vi fått. 

Heart Of Darkness Yggdrasil har blivit Nordens första NORDIC SHOW CHAMPION. En ny titel som trädde i kraft i Januari 2018. Vi kämpade till oss titel på bara några månader genom att åka mellan Sverige, Norge och Finland. Det var riktigt kul att få den allra första, och inte bara balnd DDB utan första bland alla raserna. 

Heart Of Darkness Three-Eyed Raven har varit iväg på några utställningar hon oxå och fick sitt första Cert endast 10 månader gammal för dommare Karin Ögren i Askersund i Augusti.

Vi tog Yggdrasil och Woopie med oss och åkte för första gången på 17 år ner till Fankrike i September på den årliga rasklubbs utställningen och det var en upplevelse jag aldrig vill vara utan. Så himla roligt och det gick superbra för oss. Första dagen blev Yggdrasil 4 i Champion klass och Woopie åkte ut. Dagen efter åkte Yggdrasil ut och Woopie blev 3 bästa Champion tik. 4 tikar placeras i Champion klass och i 3 av dessa tikar fanns Heart Of Darkness, gissa om jag kände mig grymt stolt.

Nr 1 i CH klass var Negra från Moloss Antique som är efter vår uppfödning HOD New Years Night, nr 2 var en italiensk tik,  nr 3 vara min älskade Woop Woop och som nr 4 var det Cassiopeia som är en dotter till vår uppfödning HOD Ready To Rumble och uppfödd av Täppmyren. Ett stort grattis till uppfödare och ägare till dessa hundar, Kajsa, Linda & Gunnel.

Resan kunde inte bli mycket bättre än suuuuuper efter dessa resultat. Vi har redan bokat rum och återvänder nästa år igen för att se alla vackra hundar och ställa några av våra egna. 

 

 

 

 

Nyheter 2018-04-14

 

 

Välkommen till vår nya hemsida

 

Vi har inte uppdaterat hemsida på väldigt länge så nu var det verkligen dags.

Det har hänt mycket under året som gått. Många utställningar har vi varit på och fått massa superbra resultat på hundarna så som Champion titlar, vinnar titlar och årets hund i Norge.

Utställningsresultat kommer att få en egen sida framöver där ni kan följa oss och se vad som hänt.

 

Över till våran stora Nyhet som är Valpar.

Den 1 April 2018 föddes våra April April kull. När vi presenterade kullen på Facebook trodde många att det va ett April skämt, men så var inte fallet.

Vi har idag 8 underbara  14 dagar gamla valpar i lådan, 5 pojkar och 3 flickor.

För intresse av valp från kombinationen Lyra och Jason titta in på sidan Valpar och ta kontakt för mer information.

Valparna är Leverandsklara till den 27 Maj .

© Copyright Heart Of Darkness